This is a space where the community of Twproject users can ask for support, explanations,
and also vote up or down questions, answers and feature requests.
>> Back to Twproject 's site.

I haven't had any success getting SSL to work with Teamwork. I've tried several different configuration based on examples found in the Internet.

When I try using the instructions at http://tomcat.apache.org/tomcat-6.0-doc/ssl-howto.html the teamwork service will not start.

The platform log file has the following...

at com.sun.net.ssl.internal.ssl.SSLSocketImpl.connect(Unknown Source)
at com.sun.net.ssl.internal.ssl.BaseSSLSocketImpl.connect(Unknown Source)

asked Aug 23 '10 at 17:34

James%20Quintero's gravatar image

James Quintero
1


After create an certificate, make sure you have the right path in keystoreFile="" and the right password in keystorePass="changeit" on file teamwork/conf/server.xml

An example here:

<Connector port="443" protocol="HTTP/1.1" SSLEnabled="true"
           keystoreFile="PATH_KEYSTORE/.keystore" keystorePass="password"
           maxThreads="150" scheme="https" secure="true"
           clientAuth="false" sslProtocol="TLS" />

answered Aug 30 '10 at 20:53

Kaue%20Pepe's gravatar image

Kaue Pepe
486

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Tags:

×7

Asked: Aug 23 '10 at 17:34

Seen: 638 times

Last updated: Aug 30 '10 at 20:53

| Twproject faq | about | contact us | Twproject blog | Twproject documentation | feedback always welcome